Kaiko Wrap Back Blouse, Full Bloom

99.90

Wrap Back Blouse on rennon tyylikäs paita hieman pidemmillä t-paitahihoilla. Paidan juju löytyy takaa: selkäpuolta koristaa kerrostettu wrap-detalji, joka luo klassiseen designiin modernin ja raikkaan yksityiskohdan.

Paidan materiaali on kauniisti laskeutuvaa kudottua lyocellia, joka tuntuu pehmeältä ja viileältä iholla. Wrap Back Blouse on helposti yhdisteltävissä alaosaan kuin alaosaan, ja näyttävä kukkaunivormu syntyy yhdistämällä paita saman kuosin Flowy Culottes -housuihin. Full Bloom -kuosi on saanut innoituksen kesyttämättömistä luonnonkukkaniityistä, jossa kasvit saavat rönsyillä villinä ja vapaana. Valkoinen pohja ja värikkäät kukat luovat ajattoman ja klassisen kukkakuosin.

100% Lyocell
XS-XL
Valmistettu Portugalissa

KOON VALINTA

Väljä istuvuus. Neuvomme valitsemaan koon pienemmän, jonka normaalisti valitsisit. Mikäli olet rintava, valitse normaalisti käyttämäsi koko.
XS=34/36, S=36/38, M=40/42, L=44/46, XL=48

Ensimmäinen malli on 165 cm pitkä ja hänellä on päällään koko XS, toinen malli on 164 cm pitkä ja hänellä on päällään koko XS, kolmas malli on 177 cm pitkä ja hänellä on päällään koko M.

TIESITKÖ TÄMÄN LYOCELLISTA?
Lyocell on vahva selluloosamuuntokuitu, jonka raaka-aineena käytetään yleisimmin eukalyptusta. Lyocellia voidaan valmistaa myös koivusta, pyökistä, männystä tai kuusesta. Lyocell on biohajoavaa, ja sitä valmistetaan nopeasti uusiutuvista raaka-aineista. Materiaalina lyocell on viskoosin kaltainen, mutta tuotantotavaltaan ympäristöystävällisempi, sillä valmistusprosessi vie vähemmän energiaa eikä valmistus vaadi samoja myrkyllisiä kemikaaleja, mitä viskoosin valmistuksessa käytetään. Lyocelliä voidaan valmistaa suljetussa kierrossa, joka tarkoittaa sitä, että lähes kaikki käytetyt kemikaalit saadaan talteen ja uusiokäyttöön.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Lisätiedot

Size

XS, S, M, L