Ale!

Kaiko V-neck Button Blouse, Sage Leo

89.93

Klassinen ja tyylikäs V-neck Button Blouse on valmistettu kauniisti laskeutuvasta kudotusta lyocellista, jossa on silkkimäinen ja pehmeä tuntu. V-neck Button Blouse -puserossa on v-pääntie ja edessä sirot napit. Hihansuissa rannekkeet, napit ja halkio. Takana selässä kaarroke ja laskos. Pusero on helppo stailata omaan tyyliin, ja se sopii erinomaisesti niin farkkujen, hameiden kuin siistien housujen pariksi. Puseron kuosina paahteinen Sage Leo, joka tuo tuulahduksen safarien kuumuudesta. Kuosissa värikkäät leopardin pilkut aaltoilevat hiekkaisella pohjalla.

  • Materiaali: Kudottu kangas, 100% lyocell
  • Valmistettu Portugalissa

KOON VALINTA
Mallit ovat 175 ja 162 cm pitkiä ja heillä on päällään koko S ja M. Käytä koon valinnan apuna vartalonmittataulukkoa. Väljä istuvuus. Pyöristetty ja takaa hieman pidempi helma.

Koon M etupituus olalta helmaan 64 cm ja leveys rinnan kohdalla 55 cm.

 

TIESITKÖ TÄMÄN LYOCELLISTA?
Lyocell on vahva selluloosamuuntokuitu, jonka raaka-aineena käytetään yleisimmin eukalyptusta. Lyocellia voidaan valmistaa myös koivusta, pyökistä, männystä tai kuusesta. Lyocell on biohajoavaa, ja sitä valmistetaan nopeasti uusiutuvista raaka-aineista. Materiaalina lyocell on viskoosin kaltainen, mutta tuotantotavaltaan ympäristöystävällisempi, sillä valmistusprosessi vie vähemmän energiaa eikä valmistus vaadi samoja myrkyllisiä kemikaaleja, mitä viskoosin valmistuksessa käytetään. Lyocelliä voidaan valmistaa suljetussa kierrossa, joka tarkoittaa sitä, että lähes kaikki käytetyt kemikaalit saadaan talteen ja uusiokäyttöön.

Suosittelemme tuotteen pesua villalle ja silkille tarkoitetulla pesuaineella sekä käyttämään pesukoneen hienopesuohjelmaa. Näin värit pysyvät kirkkaina ja kangas on pesun jälkeen ihanan pehmeä ja laskeutuva! 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Lisätiedot

Koko

XS, S, M, L, XL