Ale!

Kaiko Frill button dress, peach anemone

79.95

Kepeä ja kauniisti laskeutuva lyocellista valmistettu Frill Button Dress hurmaa rennon tyylikkäällä siluetilla ja frilla-helmalla. Frill Button -mekossa on väljä istuvuus, v-pääntie, kevyesti kellotetut hihat ja keskellä edessä kulkee nappirivi. Helmaa koristaa poimutettu frilla. Frillan korkeus 25 cm. Helman pituus noin polvimittainen. Vuorittamaton. Mekon kuosina Peach Anemone, jossa suuret vesivärikukat rönsyilevät persikkaisella pohjalla.

Frill Button Dress on materiaaliltaan kudottua lyocellia, jossa on silkkimäinen ja pehmeä tuntu. Lyocell laskeutuu kauniisti ja tuntuu ihanan viileältä iholla. Märkänä lyocell tuntuu kovalta, mutta kuivuttuaankankaan pehmeä tuntu palaa, myös tuotteen silittäminen pehmentää kangasta.

Materiaali: Kudottu kangas, 100% lyocell

Valmistettu Portugalissa

KOON VALINTA
Väljä istuvuus. Neuvomme valitsemaan koon pienemmän, jonka normaalisti valitsisit. Mikäli olet rintava, valitse normaalisti käyttämäsi koko. Rinnanympärys melko istuva, vyötärö väljä ja helman pituus noin polvimittainen. Mallit ovat 175, 174 ja 166 cm pitkiä ja heillä on yllään koko S ja L.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , ,

Lisätiedot

Size

XS, S, M, L, XL