Kaiko Flowy Culottes, Full Bloom

129.90

Pohjemittaiset, leveät Flowy Culottes -housut on valmistettu kauniisti laskeutuvasta kudotusta lyocellista. Culottes-housujen sivusaumoissa on taskut, ja oikean puolen sivusaumassa kulkee piilovetoketju. Laskokset edessä. Kuminauhavyötärö selän puolella tekee näistä tyylikkäistä housuista mukavat päällä.
Flowy Culottes -housut ovat helposti yhdisteltävissä yläosaan kuin yläosaan, ja tyylikäs kukkaunivormu syntyy yhdistämällä housut saman kuosin Wrap Back Blouse -puseroon. Full Bloom -kuosi on saanut innoituksen kesyttämättömistä luonnonkukkaniityistä, jossa kasvit saavat rönsyillä villinä ja vapaana. Valkoinen pohja ja värikkäät kukat luovat ajattoman ja klassisen kukkakuosin.

100% Lyocell

XS-XL

Valmistettu Portugalissa

KOON VALINTA
Flowy Culottes vastaa hyvin kokoaan. Housut ovat malliltaan leveät, mutta vyötäröltä istuvat. Kutistuvuus max. 6%
XS=34, S=36/38, M=38/40, L=42/44, XL=46/48

Ensimmäinen malli on 165 cm pitkä ja hänellä on päällään koko XS, toinen malli on 177 cm pitkä ja hänellä on päällään koko M.

TIESITKÖ TÄMÄN LYOCELLISTA?
Lyocell on vahva selluloosamuuntokuitu, jonka raaka-aineena käytetään yleisimmin eukalyptusta. Lyocellia voidaan valmistaa myös koivusta, pyökistä, männystä tai kuusesta. Lyocell on biohajoavaa, ja sitä valmistetaan nopeasti uusiutuvista raaka-aineista. Materiaalina lyocell on viskoosin kaltainen, mutta tuotantotavaltaan ympäristöystävällisempi, sillä valmistusprosessi vie vähemmän energiaa eikä valmistus vaadi samoja myrkyllisiä kemikaaleja, mitä viskoosin valmistuksessa käytetään. Lyocelliä voidaan valmistaa suljetussa kierrossa, joka tarkoittaa sitä, että lähes kaikki käytetyt kemikaalit saadaan talteen ja uusiokäyttöön.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Lisätiedot

Size

S, M, L, XL