Ale!

USVA Design Mustikka -nappikorvikset

12.50

Mustikka on taatusti tuttu marja kaikille suomalaisille. MUSTIKKA-nappikorvakorut tuovat taatusti kesän mieleen, mutta toimivat pelkistetyn muotonsa vuoksi minä vuoden aikana tahansa.

MUSTIKKA-nappikorvakorujen mustikan muoto on alunperin maalattu akryylimaaleilla paperille. Mustikka on tämän jälkeen digitoitu ja se on väriprintattu koivuvanerille. MUSTIKKA-nappikorvakorut näyttävätkin erehdyttävästi käsinmaalatuilta.

MUSTIKKA-nappikorvakorut on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista, korkeimmasta mahdollisesta laadusta. Koivuvaneri on PEFC- ja FSC-sertifioitua, mikä tarkoittaa sitä, että metsä on hoidettu kestävästi. Yhdenkään luonnon ystävän ei tarvitse siis olla huolissaan, että hänen takiaan olisi kaadettu korvaamatonta metsää.

MUSTIKKA-nappikorvakorujen halkaisija on n. 1,5cm. Nappikorvakorujen kiinnikkeet ovat hopeoitua metalliseosta, joka ei sisällä nikkeliä. MUSTIKKA-nappikorvakorujen mukana tulee silikonilukko, joka on sopivan iso, eikä varmasti huku.
Huom! MUSTIKKA-nappikorvakoruja ei tule käyttää suihkussa, sillä vesi ja kemikaalit voivat tuhota nappikorvakorujen liimauksen.

Varasto loppu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “USVA Design Mustikka -nappikorvikset”