Ale!

Usva Design Arctic Snowy Owl -korvikset

14.75

ARCTIC Snowy Owl -korvakorut on luotu yhteistyössä Arctic Design Weekin kanssa. ARCTIC Snowy Owl, eli suomalaisille tutummin tunturipöllö, on Arctic Design Weekin tunnus, sillä se kuvastaa arktisen herkkää luontoa ja sen moninaisuutta. Tunturipöllö on sopeutunut arktiseen ympäristöönsä luomalla itselleen valkoisen ilmavan höyhenpeitteen, joka auttaa maastoutumaan lumeen ja suojaa viimalta ja kylmyydeltä. Täydellinen symboli siis arktisuudelle ja meille pohjoisen sotureille. Mekin olemme sopeutuneet pohjolan karuun ja kylmään luontoon.

ARCTIC Snowy Owl -korvakorujen tuotoista ohjataan 1,5% suomalaisten soiden ennallistamiseen. Suot ovat maapallon hiilipankkeja, jotka ylläpitävät monimuotoista elämää. Ja Suomessahan soita riittää! Kun suot ennallistetaan, eli palautetaan takaisin lähelle luonnontilaa, ne sitovat hiiltä muodostamalla turvetta, ja hillitsevät siten ilmastonmuutosta.

ARCTIC Snowy Owl -korvakorut on valmistettu suomalaisesta AB-laatuisesta koivuvanerista (korkein mahdollinen laatu). Kiinnikkeet ovat hopeoitua, ruostumatonta terästä, joka on nikkelivapaata. Koruosan korkeus on n. 3,5 cm. ARCTIC Snowy Owl -korvakorut ovat suomalaista designia ja ne valmistetaan Suomessa.

Korut toimitetaan USVA Design ADW Limited edition -korurasiassa, jota voit käyttää myös tuotteiden säilytykseen. Rasia suojaa korut valolta, lialta, kosteudelta ja tummumiselta.

Varasto loppu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Usva Design Arctic Snowy Owl -korvikset”