Ale!

Miiko | Avainkaulanauha, musta

10.40

Simple key chain made of elk leather with a plastic safety lock. It is easy to use, beautiful and practical. The strap feels comfortable and doesn’t rub the skin of your neck.

The leather in the key chain is soft and natural and the design of the strap is minimalistic unique and will bring happiness to every day.

The leather we use comes from free elks roaming in the forests of the Nordic countries. The elks are not hunted because of the leather, the leather is a side product of thinning of the elk population, imposed by the government.

As a material, elk leather is soft, authentic and sustainable. The quality of the leather stays good year after year.

Material: Elk leather, plastic security lock
Size: length 47cm
Color: black
Made in Finland


Minimalistinen hirvennahasta valmistettu avainkaulanauha. Nauhassa muovinen turvalukko. Nauhaan on helppo kiinnittää ja irrottaa avaimet. Avainkaulanauha tuntuu käytössä miellyttävältä eikä hankaa kaulan herkkää ihoa. Käyttämämme nahka on peräisin pohjolan metsissä käyskentelevistä hirvistä.

Hirvennahkainen avainnauha on kaunis ja käytännöllinen lahja, jonka voi antaa lahjaksi vaikka erityiselle opettajalle, valmentajalle ja kollegalle. Se on lahja, joka tulee varmasti käyttöön ja ilahduttaa vuoden jokaisena päivänä.

Hirvennahka valmistetaan vastuullisesti Suomessa – hirviä ei lopeteta nahan vuoksi. Materiaalina hirvennahka on unelmaisen pehmeää. Aito luonnonmateriaali on kestävää ja se säilyy kauniina vuodesta toiseen.

Materiaali: hirvennahka, nauhassa muovinen turvalukko
Koko: pituus 47cm
Väri: musta
Valmistettu Suomessa

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 20248 Osastot: , , , , , , , Avainsana tuotteelle