Ale!

Valona tähti, iso, musta

21.39

Elegantti puutähti säteilee joka suuntaan

Suuri puutähti on Valonan suosituimpia joulukoristeita. Se on kevyt ja elegantti rakenteeltaan, ja on siten ihana joulukuusenkoriste hennoillekin oksille. Tähti sopii erilaisiin koristeoksiin ja -asetelmiin tai vaikkapa ikkunakoristeeksi myös muina vuodenaikoina. Höyhenenkevyt tähti ei vaadi raskaita kiinnityksiä. Se sopii myös kauniisti pöydälle koristeeksi.

100% kotimaisesta koivuvanerista valmistetun tähden malli on kolmiulotteinen, joten se sädehtii samalla lailla joka suuntaan. Musta tähti on värjätty turvallisesti Valonan omalla värjäystekniikalla, jonka ansiosta puun syyt erottuvat myös tumman värin läpi kauniisti. Suuri tähti sopii mainiosti kaveriksi pienten koivutähtien kanssa. Yhdistele oman maun mukaan erivärisiä ja -mallisia koristeita koivukristallit mallistosta.

Tähti-koriste kootaan kahdesta erillisestä osasta, jotka pujotetaan toistensa lomaan ja kiinnitetään yksinkertaisella lukkomekanismilla yhteen. Tähti on siten helppo purkaa käytön jälkeen takaisin kuoreensa odottamaan seuraavaa joulua tai käyttöä.

Tähden on suunnitellut muotoilija Elina Mäntylä.

Koristeen pakkaus toimii myös postikorttina, jonka voit lähettää kätevästi ystävälle pelkällä kirjepostimerkillä.

Varastossa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valona tähti, iso, musta”